Om Global Finreg

Global FinReg er et dansk databehandlingsselskap med lang erfaring med behandling og rapportering av data innen finanssektoren. Vi samarbeider med flere akkrediterte lokale driftsenheter (LOU) og tilbyr muligheten til å opprette, vedlikeholde og fornye LEI-numre (Legal Entity Identifiers) automatisk på en enkel, rask og sikker måte.

Vi ser det som vår primære oppgave å forenkle og minimere behandlingsprosessen for virksomheter som vil registrere ett eller flere LEI-numre.

Vårt team

imgAltText.public/about-us/david-silverman

DAVID SILVERMAN

CEO

David flyttet til Danmark fra New York i 2010, hvor han har bosatt seg med sin familie. Han studerte ved University of Western Ontario og University of Toronto og har jobbet med IT i finanssektoren de siste 18 årene. David har jobbet for noen av de største formueforvaltere, hedgefond og meglerhus i alle aspekter innen finans, og bringer med seg et bredt spekter av kunnskap og IT-ferdigheter til Global Finreg. Når han ikke bygger systemer for Global Finreg, tilbringer David tid med sin kone og to barn og forsøker seg på det danske språk til fornøyelse og forvirring hos de aller fleste rundt seg.

Allan H. Andersen

Head of Operations

Allan er Global Finregs driftsleder. Allan har vært en del av Global Finreg-teamet siden juni 2018 og er ansvarlig for daglig drift, salg og markedsføring. Han studerte multimedia design og kommunikasjon og har lang erfaring med nyetableringer. I tillegg til å optimalisere den daglige driften, er han ekspert på LEI-koder, firmakonstruksjoner og datahåndtering. Når han ikke jobber, tar han vare på sin nye sønn, mens han fortsatt prøver å holde seg i form. Allan er en ivrig spiller (foreløpig), men forventer å ha mindre tid til å vie til spill med utvidelsen av familien.

imgAltText.public/about-us/allan-andersen
imgAltText.public/about-us/anupama-roy

Anupama Roy

Head of Development

Anupama er utviklingssjef for Global Finreg. Anupama har vært teknologileder i ni år siden hun ble uteksaminert fra Mumbai University med en grad i datateknikk. Anupama har lang erfaring innen Hedgefond-teknologi, etter å ha vært konsulent for noen av de største fondene i USA og Storbritannia. Anupama bor i India med mannen sin, og sammen elsker de å reise verden rundt. Når hun ikke programmerer og optimaliserer IT-systemet for Global FinReg, er hun scenekunstner og utdannet klassisk sanger. Hjertet hennes banker for musikk.

Lovisa Thorstensson

Operations Analyst

Lovisa er det nyeste medlemmet av Global Finreg Teamet, og er operasjonsanalytiker. Hun håndterer tekstforfatting og kundeservice. Lovisa studerer for tiden bedriftsøkonomi ved Universitetet i Århus og har lang erfaring innen kundeservice, tekstforfatting og oversettelse. Hun er opprinnelig fra Sverige, men flyttet til Danmark i 2015 på grunn av forloveden. Når hun ikke jobber eller studerer, drømmer hun om snowboard mens hun bor i et land som ikke har noen ekte fjell.

imgAltText.public/about-us/lovisa-thorstensson

Kom i gang nå!

Det tar kun 5 minutter å fullføre en LEI-registrering