Om Global FinReg

Global FinReg er et dansk databehandlingsselskap med lang erfaring med behandling og rapportering av data innen finanssektoren. Vi samarbeider med flere akkrediterte lokale driftsenheter (LOU) og tilbyr muligheten til å opprette, vedlikeholde og fornye LEI-numre (Legal Entity Identifiers) automatisk på en enkel, rask og sikker måte.

Vi ser det som vår primære oppgave å forenkle og minimere behandlingsprosessen for virksomheter som vil registrere ett eller flere LEI-numre.

Vårt team hos Global FinReg

DAVID SILVERMAN

CEO

David flyttet fra New York til Danmark, hvor han har bosatt seg med sin danske kone og to barn. Han studerte ved University of Western Ontario og University of Toronto, og har jobbet med finansielle tjenester i mer enn tjue år. David har jobbet for noen av verdens største kapitalforvaltere og hedgefond og bringer et bredt spekter av kunnskap og IT-ferdigheter til Global FinReg.

Katrine Winther-Olesen

Partner & Head of Communications

Katrine har 20+ års erfaring indenfor strategisk kommunikation, PR og medierelationer. Hun har tilbragt halvdelen af sin karriere i USA i Los Angeles og New York indenfor financial services og har blandt andet arbejdet som managementkonsulent for Lehman Brothers.

Allan H. Andersen

Head of Operations

Allan er ansvarlig for operativ drift og markedsføring, og han har vært en del av Global FinReg siden 2018. Han er utdannet innen multimediadesign og kommunikasjon. I tillegg har Allan lang erfaring innen LEI-koder, selskapsstrukturer og databehandling.

Karoline Kvist

Operations Analyst

Karoline jobber innen kundeservice og drift hos Global FinReg. Hun avslutter sin mastergrad i Human Security ved Aarhus Universitet og har studert utenlands i USA og Kenya. Karoline har lang erfaring innen kundeservice, copywriting og kommunikasjon.

Kom i gang nå!

Det tar kun 1-2 minutter å fullføre en LEI-registrering