Om Global FinReg

Global FinReg er et dansk databehandlingsselskap med lang erfaring med behandling og rapportering av data innen finanssektoren. Vi samarbeider med flere akkrediterte lokale driftsenheter (LOU) og tilbyr muligheten til å opprette, vedlikeholde og fornye LEI-numre (Legal Entity Identifiers) automatisk på en enkel, rask og sikker måte.

Vi ser det som vår primære oppgave å forenkle og minimere behandlingsprosessen for virksomheter som vil registrere ett eller flere LEI-numre.

Vårt team hos Global FinReg

David Silverman, CEO i Global FinReg

DAVID SILVERMAN

CEO

David flyttet fra New York til Danmark, hvor han har bosatt seg med sin danske kone og to barn. Han studerte ved University of Western Ontario og University of Toronto, og har jobbet med finansielle tjenester i mer enn tjue år. David har jobbet for noen av verdens største kapitalforvaltere og hedgefond og bringer et bredt spekter av kunnskap og IT-ferdigheter til Global FinReg.

Allan H. Andersen

Head of Operations

Allan er ansvarlig for operativ drift og markedsføring, og han har vært en del av Global FinReg siden 2018. Han er utdannet innen multimediadesign og kommunikasjon. I tillegg har Allan lang erfaring innen LEI-koder, selskapsstrukturer og databehandling.

Allan Andersen, operasjonssjef i Global FinReg A / S
Anupama Roy, leder for utvikling i Global FinReg A / S

Anupama Roy

Head of Development

Anupama er ansvarlig for utviklingen i Global FinReg. Hun har jobbet som teknologisjef i ni år siden hun ble uteksaminert fra Mumbai University, hvor hun studerte datateknikk. Anupama har lang erfaring innen hedgefondteknologi etter å ha jobbet for noen av de største fondene i USA og Storbritannia.

Lovisa Thorstensson

Operations Analyst

Lovisa tar seg av kundeservice og copywriting. Hun studerer bedriftsøkonomi ved Aarhus Universitet og har mange års erfaring med kundeservice, copywriting og oversettelse. Lovisa er opprinnelig fra Sverige og snakker flytende dansk og svensk.

Lovisa Thorstensson, Operations Analyst i Global FinReg A / S

Kom i gang nå!

Det tar kun 5 minutter å fullføre en LEI-registrering