Global LEI-registreringstjeneste

Den smarteste måten å registrere, fornye eller overføre din LEI.

Våre LEI-tjenester

Vi tilbyr følgende tjenester, avhengig av om du ønsker å søke om en ny LEI-kode, fornye en eksisterende LEI-kode eller flytte en LEI-kode til vår plattform. Hvis du ikke vet hvilket alternativ du skal velge, kan du kontakte vår kundeservice.

Vi håndterer overføringen av LEI-nummeret ditt fra en annen leverandør gratis!

La oss håndtere registreringen for deg og levere din LEI innen 1 virkedag *

Gode anmeldelser på Trustpilot
imgAltText.common/stars

4,7 av 5 basert på 111 vurderinger

Hvordan bestille en LEI-kode?

Vår 3-trinns bestillingsprosess er veldig enkel å bruke og tar bare et par minutter å fullføre. Hvis du trenger hjelp, er kundeservicen vår klar via e-post og telefon og hjelper deg gjerne gjennom hele søknaden.

Lag ny LEI
imgAltText.public/dashboard/cube-1

Raskt, sikkert

og enkel applikasjon

imgAltText.public/dashboard/cube-2

Flere betalings-

muligheter, inkludert

Home-Dankort

imgAltText.public/dashboard/cube-3

Rask

kundeservice

imgAltText.public/dashboard/cube-4

Forny automatisk og hold

LEI-en din aktiv

Global FinReg tilbyr billig, rask, sikker og enkel LEI-registrering. Registrer, forny eller overfør LEI innen 1 dag

Raskt, sikkert og enkel applikasjon

Betal for LEI med kredittkort, MobilePay eller faktura

Flere betalings- muligheter, inkludert

LEI kundeservice og support

Rask kundeservice

automatisk fornyelse av LEI-registreringen

Forny automatisk og hold LEI-en din aktiv

18 133 LEI's Utstedt
14 916 Fornøyde  kunder
31 570 Selskaper og  registrert

Express LEI Service

Når du ikke har tid til at det blir begått feil, og trenger ekstra rask service. Våre spesialister håndterer hele prosessen og leverer LEI-koden din innen 1 virkedag.

Be om ekspress LEI nå

Hva er en LEI-kode?

LEI-kode, eller LEI-nummer, er et internasjonalt CVR-nummer som identifiserer en aktuell enhet, og inneholder informasjon om hvem som eier hvem. Det er forskjellig om det brukes hhv. "Nummer" eller "kode" etter "LEI", men det er nøyaktig det samme. LEI er en forkortelse av den engelske "Legal Entity Identifier" som oversatt til norsk betyr "juridisk enhetsidentifikator". Kravet om LEI gjelder alle juridiske enheter som selskaper, foreninger, stiftelser, etc. uavhengig av om de er privat eller offentlig eid. Kravet er vedtatt av EU på forespørsel fra G20-landene. Målet er å skape et globalt LEI-system som unikt kan identifisere enhver juridisk enhet, samtidig som det sikrer større åpenhet og stabilitet i de globale finansmarkedene.

Hvem skal ha LEI?

Det er obligatorisk for selskaper, foreninger og fond å ha en LEI når de ønsker å handle med finansielle instrumenter som verdipapirer, obligasjoner, ETFer, futures, swapper og rentebytteavtaler. Du er velkommen til å kontakte oss hvis du har flere spørsmål. Lovverket trådte i kraft 3. januar 2018. Ønsker du å lære mer kan du besøke GLEIF her og/ eller kontakte oss.

Hvordan det fungerer

Det er et gebyr for å registrere LEI i utgangspunktet, og deretter et årlig fornyelsesgebyr for å holde LEI-koden aktiv. Global FinReg tilbyr fornyelsespakker med flere år, opptil fem, og med attraktive rabatter. Som kunde hos Global FinReg oppdateres bedriftsdataene alltid automatisk og riktig fra myndighetsregisteret (for tilgjengelige jurisdiksjoner). Hvis vi ikke er i stand til å samle inn nødvendige data, vil vi kontakte deg for å få alle de riktige dataene oppført. Vår kundeservice er tilgjengelig via telefon og e-post. Vi svarer gjerne på alle spørsmålene dine, ellers finner du de fleste svarene på FAQ-siden her .

Kom i gang nå!

Det tar kun 5 minutter å fullføre en LEI-registrering