Om Global FinReg A/S

Global FinReg er et dansk databehandlingsselskab med stor erfaring indenfor behandling og rapportering af data indenfor finanssektoren. Vi er den største danske LEI-udbyder og samarbejder med flere akkrediterede Local Operating Units (LOU’er). Vi tilbyder dig muligheden for at oprette, vedligeholde og automatisk forny din LEI-kode (Legal Entity Identifier) på en enkel, hurtig og sikker måde.

Vi ser det som vores primære opgave at forenkle og minimere behandlingsprocessen for virksomheder, der vil registrere en eller flere LEI-koder.

Vores medarbejdere i Global FinReg

David Silverman, CEO hos Global FinReg A/S

DAVID SILVERMAN

CEO

David flyttede fra New York til Danmark, hvor han har bosat sig med sin danske kone og to børn. Han studerede på University of Western Ontario og University of Toronto, og har arbejdet indenfor financial services i mere end tyve år. David har arbejdet for nogle af verdens største formueforvaltere og hedgefonde og bringer en bred vifte af viden og IT-kundskaber til Global FinReg.

Allan H. Andersen

Head of Operations

Allan er ansvarlig for den operationelle drift og markedsføring, og han har været en del af Global FinReg siden 2018. Han er uddannet indenfor multimedia design og kommunikation. Allan har derudover stor erfaring indenfor LEI-koder, virksomhedskonstruktioner og databehandling.

Allan Andersen, Head of Operations hos Global FinReg A/S
imgAltText.karoline-kvist

Karoline Kvist

Operations Analyst

Karoline arbejder primært med kundeservice og operations hos Global FinReg. Hun læser på sin kandidat i Human Security på Århus Universitet og har i løbet af sin studietid været på flere længerevarende studieophold, blandt andet i USA og Kenya. Karoline har flere års erfaring med kundeservice, tekstforfatning og kommunikation.

Er du klar til at bestille en LEI-kode?

Oprettelsen tager under 2 minutter for de fleste. LEI-koden sender vi til dig indenfor 0-2 hverdage.