Om Global FinReg A/S

Global FinReg er et dansk databehandlingsselskab med stor erfaring indenfor behandling og rapportering af data indenfor finanssektoren. Vi var de første herhjemme og vi samarbejder med flere akkrediterede Local Operating Units (LOU’er) og tilbyder muligheden for at oprette, vedligeholde og automatisk forny LEI-koder(Legal Entity Identifiers) på en enkel, hurtig og sikker måde.

Vi ser det som vores primære opgave at forenkle og minimere behandlingsprocessen for virksomheder, der vil registrere en eller flere LEI-koder.

Vores Medarbejdere hos Global FinReg

imgAltText.public/about-us/david-silverman

DAVID SILVERMAN

CEO

David flyttede til Danmark fra New York i 2010, hvor han har bosat sig med sin familie. Han studerede ved University of Western Ontario og University of Toronto og har arbejdet med finansielle tjenesteydelser og IT de sidste 18 år. David har arbejdet for nogle af de største formueforvaltere, hedgefonde og mæglervirksomheder inden for alle aspekter af økonomi og bringer en bred vifte af viden og it-færdigheder til Global FinReg. Når han ikke bygger systemer til Global FinReg, tilbringer David tid med sin kone og 2 børn og forsøger at tale dansk til de fleste menneskers forvirring og underholdning.

Allan H. Andersen

Head of Operations

Allan er Global FinRegs Head of Operations. Allan har været en del af Global FinReg-teamet siden juni 2018 og er ansvarlig for den daglige drift, salg og markedsføring. Han er uddannet indenfor Multimediedesign og Kommunikation, og har startet flere virksomheder og erhvervet sig speciale indenfor opstart og optimering af drift af virksomheder. Allan er derudover ekspert i LEI-koder, virksomhedskonstruktioner og databehandling. Når han ikke er på arbejde, er han ved at falde til i den nye rolle som far, samtidig som han forsøger at holde sig i form. Ved siden af dette er han en flittig gamer (for nu), men forventes have mindre tid til dette, når familien er blevet udvidet.

imgAltText.public/about-us/allan-andersen
imgAltText.public/about-us/anupama-roy

Anupama Roy

Head of Development

Anupama er udviklingsansvarlig for Global FinReg. Anupama har været teknologileder i ni år, siden hun dimitterede fra Mumbai University, hvor hun læste Computer Engineering. Anupama har stor erfaring indenfor Hedge Fund-teknologi efter at have været konsulent for nogle af de største fonder i USA og Storbritannien. Anupama bor i Indien sammen med hendes mand, og sammen elsker de at rejse rundt i verden. Når hun ikke programmerer og optimerer IT-systemerne for Global FinReg, er hun scenekunstner og uddannet klassisk sangerinde. Hendes hjerte brænder for sang og musik.

Lovisa Thorstensson

Operations Analyst

Lovisa er det nyeste medlem af Global FinReg-teamet og er operations analyst. Hun står for kundeservice og tekstforfatning. Lovisa studerer Erhvervsøkonomi på Aarhus Universitet. Hun har mange års erfaring med kundeservice, tekstforfatning og oversættelse. Hun er oprindeligt fra Sverige, men flyttede til Danmark i 2015 på grund af kærligheden. Når hun ikke arbejder eller studerer, spenderer hun tiden sammen med sin forlovede, samt drømmer om snowboarding i et land, der byder på lidt flere højdemeter.

imgAltText.public/about-us/lovisa-thorstensson

Er du klar til at bestille en LEI-kode?

Oprettelsen tager under 2 minutter for de fleste. LEI-koden sender vi til dig indenfor 0-2 hverdage.