Global FinReg er den nye corporate identity provider for Concordium Blockchain

Global FinReg har inngått samarbeid med Concordium for å lansere en ny tjeneste for verifisering av bedriftsidentitet. Løsningen gjør det enklere og raskere for bedrifter å opprette sine identiteter og kontoer på kjeden.

Om partnerskapet

Fra og med i dag, 22. august, vil selskaper i alle størrelser kunne bruke nettleserlommeboken Concordium til å sende inn juridiske dokumenter for verifisering av Global FinReg. Etter en vellykket signeringsseremoni på kjeden, blir Global FinReg lagt til som den nyeste identitetsleverandøren til Concordium.

Implementeringen resulterer i en betydelig forbedring av brukeropplevelsen samtidig som det tilrettelegges for identifisering, og nå er det raskere og enklere for bedrifter å opprette kontoer. Det krever nå verken Concordium Company ID-verktøyet eller langvarig kommunikasjon med identitetsleverandører.

Med denne integrasjonen gjør Concordium det mulig for selskaper å bruke Zero-Knowledge Proofs i sine applikasjoner, som kan brukes til å lage smarte kontraktsoperasjoner for et spesifikt land eller region (f.eks. EU) for enhver interaksjon på kjeden. Som det eneste Layer-1 med et ID-lag på protokollnivå, er Concordium unikt posisjonert for fremtidig økonomi og for raskere adopsjon av bedrifter. Som sådan er dette partnerskapet en viktig milepæl.

"Concordium er den eneste blokkjeden som integrerer bedriftsidentitet i selve blokkjeden," sier Conor Ringland, leder for partnerskap i Concordium. "I kryptoverdenen gjør denne løsningen to ting som er avgjørende: den sikrer brukersikkerhet samtidig som personvernet opprettholdes."

Global FinReg er en ledende global LEI-registreringsagent og en anerkjent ekspert på virksomhetsverifisering.

"Vi er glade for å legge til rette for utvidelse av bedrifts- og medarbeidervalidering til blokkjede," sa David Silverman, administrerende direktør i Global FinReg. "Vi leter alltid etter måter å kombinere vår kunnskap om LEI-universet og compliance know-how for å sikre digital sikkerhet."

Fremtiden for corporate identity løsninger

Global FinReg og Concordium anser seg selv som partnere med en felles visjon, og for Concordium er bedriftsidentitetsløsningen avgjørende for å gjøre krypto til en bærekraftig løsning for alle – både enkeltpersoner og bedrifter.

"Fremtidsmulighetene med denne løsningen er uendelige," fortsetter David Silverman. "Denne løsningen kan bidra til å løse problemer som spenner fra hvitvasking og pengesvindel til validering av underskrivere på nettet."

Insights

Det globale LEI-systemet

LEI-systemet er den globale standarden når det gjelder identifikasjon av juridiske enheter og deres økonomiske transaksjoner.

Bankenes kjærlighet-hat-forhold til LEI-koder

Bankenes forhold til LEI-koder har gjennomgått en endring. Da det globale LEI-systemet først ble introdusert i 2014, tok bankene en vent-og-se-tilnærming. For dem og deres kunder var LEI-koder et nødvendig onde som ikke hadde noe godt å tilby.

Søk etter LEI-koder og få bedriftsoppdateringer

Global FinReg har lansert en søkeside hvor du kan søke etter hvilket som helst selskap i verden som har en LEI-kode. Resultatet av søket gjenspeiler alltid den siste informasjonen om den enkelte bedrift. I tillegg kan du registrere deg for oppdateringer og få direkte varsling dersom bedriftens informasjon skulle endres.

Kundeservice

Vi er her for å hjelpe deg!