Persondatapolitik

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan Global FinReg A/S behandler og sikrer dine personoplysninger.

Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er::

Global FinReg A/S

Vesterbrogade 74

1620 København K

Reg. 38962639

info@globalfinreg.com

Beskrivelse af behandlingen

B2B (Business to business)

Global FinReg A/S sælger ikke produkter eller serviceydelser til privatpersoner. Personoplysninger anvendes udelukkende som middel til kontakt og kommunikation med virksomheder og øvrige juridiske enheder i forbindelse med behandling af data til LEI kode ansøgninger.

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger

  • Navn på kontaktperson
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder

  • Direkte fra dig
  • Fra lokale og globale virksomhedsregistre
  • Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige f.eks. telefonregister og hjemmesider

Vi behandler dine personoplysninger baseret på følgende behandlingsgrundlag

  • For effektivt at kunne arbejde sammen med vore samarbejdspartnere (Local Operating Units) i forbindelse med udstedelse og vedligehold af LEI-koder.

Vi kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder

  • Til fremtidige koncernforbundne selskaber
  • Til leverandører (LOU’s) vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed i at kunne ansøge og udstede LEI-koder til alle typer juridiske enheder, hvor en LEI-kode er påkrævet for at kunne fortage finansielle transaktioner.
  • Hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt

  • I forbindelse med levering af vores produkter og tjenester vil vi opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.
  • Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Marketing

  • Personal data is used for marketing purposes, including targeting our communication with you based on your interests and behavior (digital behavior on our websites and purchase history) to send you relevant marketing.
  • Produktudvikling og statistik forretnings- og produktudvikling
  • Personoplysninger indsamles ved dit brug af vores hjemmeside. Disse oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside og de ydelser vi tilbyder.

Statistikker

  • Personoplysninger anvendes til at udarbejde statistikker for dit og andres brug af vores hjemmeside.
  • Personoplysninger indsamles ved dit brug af vores hjemmeside. Disse oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside og de ydelser vi tilbyder.

Konsekvenser ved behandlingen

Når vi behandler personoplysninger om dig til brug for markedsføring vil vi analysere og profilere dig på baggrund af din adfærd, for at gøre vores markedsføring og øvrig kommunikationen så relevant som muligt for dig.

Overførsler til lande udenfor EU/EØS

Vi kan overføre dine personoplysninger til lande udenfor EU/EØS herunder USA. USA er af Kommissionen vurderet, som et land, der generelt enten via lovgivning eller via andre foranstaltninger sikrer et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau af personoplysninger.

Pligtmæssig information

Følgende oplysninger er obligatoriske:

  • Name, e-mail address and phone number

Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring, herunder målrettet markedsføring. Det kan du gøre ved at sende en mail til info@globalfinreg.com.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.
  • Du har altid mulighed for at afmelde vores kommunikation modtaget via e-mail ved at sende e-mail til info@globalfinreg.com info@globalfinreg.com
  • I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via denne hjemmeside. Den til enhver tid gældende version af denne politik kan findes på vores hjemmeside www.leinummer.dk/home/personaldata www.leinummer.dk/home/personaldata

Sidst opdateret : 22-05-2018