LEI-kode priser

Hos Global FinReg A/S kan du oprette, forny eller flytte LEI-koder til konkurrencedygtige priser. Du kan vælge flerårige gyldighedsperioder for at få en billigere pris på din LEI-kode, hvor vi automatisk fornyer dine LEI-koder og ajourfører dine virksomhedsdata i løbet af gyldighedsperioden. Ved at vælge en længere gyldighedsperiode slipper du således for at tænke på det praktiske i hele perioden. Vi tilbyder markedets hurtigste og mest pålidelige service med en automatiseret LEI-service og professionel kundeservice, der er klar til at hjælpe dig på alle hverdage.

Oprettelse af ny LEI-kode Fornyelse af eksisterende LEI-kode Flytning af LEI-kode
1 år DKK 575 DKK 535

Gratis flytning inkluderer:

 • Datavalidering med GLEIF for at sikre nøjagtighed
 • Flytning af eksisterende gyldighedsperiode
3 år DKK 489 DKK 489
5 år DKK 460 DKK 460
 • Oprettelse af ny LEI-kode

  • 1 år DKK 575
  • 3 år
   DKK 489 pr. år (i alt 1467, -)
  • 5 år
   DKK pr. år (i alt 2300, -)
 • Fornyelse af eksisterende LEI-kode

  • 1 Year DKK 535
  • 3 Year
   DKK 489 pr. år (i alt 1467, -)
  • 5 Year
   DKK 460 pr. år (i alt 2300, -)
 • Flytning af LEI-kode

  Gratis flytning inkluderer:

  • Datavalidering med GLEIF for at sikre nøjagtighed
  • Flytning af eksisterende gyldighedsperiode

Priserne er vist ekskl. moms

Den billigste LEI-kode fra Danmarks førende LEI-udbyder

Vores billigste LEI-kode er 460 DKK /år + moms. Du får denne pris, hvis du vælger en 5-årig gyldighedsperiode. Dette inkluderer GLEIF-gebyr og ubegrænset datavedligeholdelse for hele perioden. Vi sørger for at opdatere din virksomhedsdata løbende, og vi fornyer din LEI- kode, når den nærmer sig udløb.

En fuld oversigt over vores LEI-priser er tilgængelig ovenfor. Vælg den periode, der passer bedst til dig og din virksomheds behov.

LEI Kode Pris i Danmark

LEI-kode priser inkl. datavedligeholdelse og kundeservice

Når du vælger Global FinReg som din LEI-udbyder, kan du stole trygt på, at alle afgifter og gebyrer er inkluderet i prisen. Du kan også nyde godt af vores dansktalende kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig på alle hverdage. Som den eneste LEI-platform i Danmark modtager vi automatisk opdateringer fra VIRK/Erhvervsstyrelsen, og du vil derfor opleve en pålidelig LEI-service, hvor du ikke behøver at opdatere dine virksomhedsdata. Vi klarer det hele for dig.

Forny din LEI-kode

Fornyelse af din LEI-kode

Når du har en eksisterende LEI-kode, kan du vælge mellem forskellige fornyelsesperioder for at sikre, at din LEI-kode bliver fornyet. Du kan vælge enten en 1, 3 eller 5 års periode, hvor vi sørger for at opdatere dine virksomhedsdata under hele gyldighedsperioden. Du modtager en mail, når udløbsdatoen nærmer sig, så du er helt sikker på, at din LEI-kode ikke udløber. Du kan også tilmelde dig automatisk fornyelse. Din LEI-kode bliver herefter fornyet en gang om året, og beløbet bliver automatisk trukket fra de kortoplysninger du oplyste ved tilmelding. Dette kan du vælge ved registrering af din virksomhed, eller i din Min side , hvis du allerede har en LEI.

Det er helt gratis at flytte din LEI-kode til os.

Få din LEI-kode i dag med Ekspres LEI Service

Hos Global FinReg tilbyder vi Danmarks hurtigste LEI-service uden at gå på kompromis med pålidelighed og korrekthed. Med vores Ekspres LEI Service udsteder vi din kode indenfor 0-24 timer. Du kan være sikker på at modtage din LEI-kode samme dag, hvis du bestiller inden kl. 15:00 på alle hverdage. Desuden klarer vi alt det praktiske for at sikre dig en enkel og gnidningsfri proces. Det er nemt, sikkert og hurtigt.

Express LEI Service
Administrator Flere LEI

Priser ved administrering af flere LEIs

Vi tilbyder en service, hvor du nemt kan administrere store mængder af LEI-koder. Vi tilbyder ligeledes specifikke prissegmenteringer, hvis du som virksomhed ønsker at administrere dine kunders LEI-koder. Vi modtager ligeledes bulk-anmodninger, hvis du har flere eksisterende LEI koder, som du gerne vil flytte til din konto hos os. Kontakt vores kundeservice for at høre mere om vores administrationsservice, eller hvis du ønsker at indgå et samarbejde.

Hvis du har spørgsmål vedrørende de forskellige LEI-kode priser her på siden, eller hvordan du registrerer din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan læse mere om LEI-koder under Oftest stillede spørgsmål eller få mere information vedr. lovgivningen af LEI-koder hos Finanstilsynet .