Insights

Derfor er LEI-koder så vigtige

Mange ved ikke hvad en LEI-kode er, eller hvorfor den er vigtig. Det kan du læse om i dette indlæg, som gør dig klogere på hvorfor LEI-koder er så vigtige.

Det globale LEI-system

LEI-systemet er den globale standard, når det drejer sig om identifikation af juridiske enheder og deres finansielle transaktioner.

Hvad er en LEI kode?

En Legal Entity Identifier er kendt som et LEI-nummer eller LEI-kode. Det er en alfanumerisk kode på 20 tegn, som gør det muligt entydigt at identificere juridiske enheder, der deltager i finansielle transaktioner

Få din LEI-kode gennem Ekspres LEI Service

Når det skal gå rigtig stærkt med at få din LEI-kode, så er vores Ekspres LEI Service det oplagte valg. Vi prioriterer ekspedition af din LEI-kode ansøgning og håndterer alt det praktiske, så du kan få en hurtig LEI-kode allerede i dag. Det er hurtigt, nemt og sikkert for dig, og det garanterer dig ligeledes markedets hurtigste LEI service.

LEI-kode systemet og dets enorme potentiale

LEI-systemet blev grundlagt i kølvandet på finanskrisen i 2008, hvor de finansielle markeder kollapsede efter sammenbruddet af Lehman Brothers, som på daværende tidspunkt var verdens fjerdestørste investeringsbank.