Entity Mapping - Hva er det, og hvem kan dra nytte av det?

Et Entity Map gir en visuell oversikt over organisasjonen din, og det lages utelukkende ved hjelp av LEI-koder. Les denne artikkelen for å få klarhet i hvordan et Entity Map kan hjelpe deg og din virksomhet.

Hva er et Entity Map?

Et Entity Map gir en visuell oversikt over organisasjonen din, og det lages utelukkende ved hjelp av LEI-koder. Hver LEI-kode representerer en juridisk enhet eller virksomhet, og ved å visuelt kartlegge forbindelsene mellom disse enhetene kan du oppnå en dypere forståelse av hvordan virksomheten din er strukturert på tvers.

Denne typen kartlegging vises som et enkelt organisasjonsdiagram. Det gir deg muligheten til å se de komplekse forholdene og hierarkiene mellom enhetene, og identifisere eventuelle mangler eller feil i LEI-strukturene dine. Dette er nyttig i en tid hvor nøyaktige og omfattende data er avgjørende for å overholde gjeldende lovverk.




Hvem kan dra nytte av et Entity Map?

Det er mange som kan dra nytte av å 'kartlegge enheter' i virksomheten sin:

  • Eiere og ledere av virksomheter kan få en dypere innsikt i hvordan organisasjonen deres fungerer. Dette kan hjelpe dem med å identifisere mangelfulle strukturer og optimalisere beslutningsprosesser.
  • Banker, investeringsfond og andre finansinstitusjoner bruker Entity Maps for å vurdere kredittrisiko og forstå forholdet mellom ulike enheter i forbindelse med fusjoner og oppkjøp (M&A).
  • Juridiske avdelinger, inkludert advokater og revisorer, bruker Entity Maps for å overvåke og sikre overholdelse av reguleringer og lovverk. Dette gjør det enklere å identifisere potensielle risikoer og feil i strukturene.
  • Konsulenter og revisorer kan bruke Entity Maps som et effektivt verktøy for å analysere og rapportere om bedriftsstrukturer og potensielle risikoer for kundene sine.
  • Myndigheter og offentlige instanser bruker Entity Maps for å overvåke og regulere bedrifter innenfor sitt jurisdiksjonsområde. Å ha et klart bilde av bedriftens struktur gjør det enklere å identifisere enkeltenheter og deres gjensidige forhold.


Hvordan får du et Entity Map?

Historisk sett har det vært en tidkrevende og kostbar oppgave å lage et Entity Map. Hos Global FinReg har vi utviklet et nettbasert verktøy som kan generere et Entity Map på få sekunder, utelukkende ved å bruke eksisterende LEI-koder.

Vi har hatt mange samtaler med store internasjonale selskaper som har oppdaget viktigheten av å få en visuell oversikt over organisasjonen sin. Når de først kan se potensielle feil og mangler i organisasjonsstrukturen, forstår de at de ubevisst bryter gjeldende lover og risikerer bøter og sanksjoner fra lokale myndigheter.

Hvis du ønsker å få en klar forståelse av organisasjonens struktur og optimalisere driften av virksomheten din, kan det være nyttig å gjennomgå LEI-dataene dine og sikre overholdelse av lover på tvers av landegrensene.

Hvis du har 10 eller flere LEI-koder, ønsker vi å tilby deg et gratis Entity Map.

Kontakt oss hvis du trenger å fornye eller flytte din LEI-kode.

Insights

Kundeservice

Vi er her for å hjelpe deg!