Søk i LEI-kode – les om effektivt søk og administrasjon av LEI-koder

Vår søkefunksjon er brukervennlig og lar deg søke blant alle LEI-koder og se deres data.

LEI-koder (Legal Entity Identifiers) er unike identifikasjonsnumre som brukes til å identifisere juridiske enheter og selskaper over hele verden. Disse kodene brukes for å sikre åpenhet og minimere risiko knyttet til finansielle transaksjoner og rapportering. I denne artikkelen vil vi introdusere deg for en innovativ søkemotor som gjør det enkelt å slå opp LEI-koder og få tilgang til viktig informasjon om bedrifter.



Søk etter LEI-koder

Søkefunksjonen er brukervennlig og lar deg søke etter alle tilgjengelige LEI-koder og se tilhørende data. Dette betyr at du kan se hvilken av bedriftsinformasjonen din som er offentlig tilgjengelig, samt undersøke andre selskaper og få innsikt i deres informasjon. Denne funksjonen er spesielt nyttig for å verifisere nye eller potensielle forretningspartnere og kunder fordi du kan forsikre deg om at de er den de sier de er.

En avgjørende faktor for LEI-koder er deres gyldighet og informasjonen som er registrert. Vi lar deg se status og gyldighetsperiode for en LEI-kode direkte i søkeresultatene. Hvis LEI-koden din har utløpt eller om den er i ferd med å utløpe, kan du enkelt fornye den direkte fra LEI-siden – selv om du har glemt hvor du tidligere registrerte LEI-koden din. Dette sparer deg for tid og trøbbel og sikrer at din bedrift alltid har en gyldig LEI-kode som oppfyller lovkravene.



Du har også muligheten til å koble direkte til LEI-koden din ved å kopiere URL-en til LEI-siden din. Dette er en smart måte å vise andre at din bedrift har en gyldig og oppdatert LEI-kode. Ved å koble til din LEI-kode er det enkelt for andre å verifisere din bedrifts identitet og finne relevant informasjon.



Sjekk bedriftsinformasjonen din

For å sikre at informasjonen på din LEI-kode er gyldig og oppdatert, hentes alle data fra GLEIFs database og relevante lokale bedriftsregistre. Dette sikrer at du alltid har det mest nøyaktige øyeblikksbildet av selskapene du søker etter. Du kan derfor stole på at informasjonen i søkemotoren vår er korrekt.

Det er viktig at informasjonen som publiseres om din bedrift er korrekt. Du kan kontakte oss gratis og uforpliktende her for å gjennomgå informasjonen din. Hvis noe er galt eller LEI-koden din må fornyes, kan vi hjelpe deg med å få den på plass med en gang.


De mange bruksområdene til søkefunksjonen

Kort sagt lar vår søkefunksjon deg søke etter LEI-koder og få tilgang til viktig informasjon om selskaper hvor som helst i verden. Du kan se offentlig tilgjengelig selskapsinformasjon, fornye utløpte LEI-koder, lenke til LEI-koden din og få all LEI-informasjon samlet på ett sted. Når du bruker denne søkemotoren, kan du stole på at informasjonen du finner er korrekt.

Klikk her for å søke etter en LEI-kode

Insights

Kundeservice

Vi er her for å hjelpe deg!