Alt du bør vide om LEI-koder samlet ét sted

Du kan finde alt det, du bør vide om LEI-koder i denne artikel. Vi har samlet de vigtigste begreber, så du let kan få et overblik.

Hvad er en LEI-kode, og hvorfor skal jeg have en?


En Legal Entity Identifier (LEI) er en unik kode, der identificerer en juridisk enhed iht. alle typer finansielle transaktioner og rapportering. LEI-koder er obligatoriske for virksomheder, der deltager i handel med finansielle instrumenter og er designet til at øge gennemsigtigheden på de finansielle markeder.

En LEI-kode er en alfanumerisk kode på 20 tegn, der indeholder information om den juridiske enhed, herunder dens navn, adresse og ejerstruktur. Koden er registreret i GLEIF’s LEI database, som er en søgbar database over globale LEI-koder, som alle kan tilgå.


LEI-kodens opbygning

Læs mere om LEI-koder her.


LEI-koder er vigtige, fordi de hjælper med at identificere og spore finansielle transaktioner og dermed reducerer risikoen for finansiel kriminalitet. De er også afgørende for at opfylde den gældende lovgivning i lande verdenen over.

Hvis en virksomhed ikke har en LEI-kode, kan den ikke udføre visse finansielle transaktioner og risikerer derfor at blive afvist af banker og andre finansielle institutioner. Det er derfor vigtigt, at virksomheder til alle tider har en gyldig LEI-kode.


"En virksomhed skal have en gyldig LEI-kode for at kunne udføre finansielle transaktioner."


Man skal henvende sig til en LEI-udbyder for at registrere og forny en LEI-kode. Det anbefales generelt, at man ikke går efter de billigste udbydere, da man her selv skal sørge for, at ens virksomhedsinformationer er opdaterede og opfylder de gældende lovkrav. Læs her, hvorfor det ikke er en god idé at vælge en billig LEI-udbyder.


BESTIL EN LEI-KODE VED AT KLIKKE HER



Hvem skal have en LEI-kode?


LEI-koden (Legal Entity Identifier) er et globalt identifikationsnummer, der bruges til at identificere juridiske enheder. Den er obligatorisk for virksomheder, der ønsker at handle på de finansielle markeder i EU og andre dele af verden. LEI-koden giver myndigheder og investorer mulighed for at spore og overvåge risici på tværs af markeder og grænser.

Alle virksomheder, der deltager i handel med værdipapirer, derivater og andre finansielle instrumenter, skal have en LEI-kode. Derudover kræver flere og flere banker og andre finansielle institutioner, at deres kunder har en LEI-kode. Det er derfor obligatorisk for størstedelen af alle virksomheder at have en gyldig og opdateret LEI-kode.



Læs mere om, hvem der skal have en LEI-kode her.



Få din LEI-kode nemt og sikkert hos Global FinReg


Har du brug for at oprette eller forny din LEI-kode? Hos Global FinReg tilbyder vi en nem og sikker proces til at bestille og vedligeholde din LEI-kode. Vores automatiserede system henter dine virksomhedsoplysninger direkte fra CVR-registret, hvilket gør ansøgningsprocessen hurtig og enkel.




Oprettelse af en ny LEI-kode kan gøres i fire enkle trin:


Trin 1: Opret en bruger hos Global FinReg

Gå til vores hjemmeside og opret en brugerprofil, eller log ind, hvis du allerede har en profil. Dette giver dig adgang til vores ansøgningsformular og andre nyttige funktioner.


Trin 2: Indtast virksomhedens navn eller CVR-nummer

I ansøgningsformularen skal du indtaste enten dit selskabs navn eller CVR-nummer. Disse oplysninger bruges til at hente dine virksomhedsdata fra CVR-registret.


Trin 3: Udfyld en begrænset fuldmagt

For at sikre, at vi har de korrekte virksomhedsdata, vil du blive bedt om at udfylde en begrænset fuldmagt. Dette giver os tilladelse til at hente og behandle dine virksomhedsoplysninger.


Trin 4: Betal med kort, MobilePay eller bankoverførsel

Vælg din foretrukne betalingsmetode og gennemfør betalingen for din LEI-kode. Vi accepterer betalinger med kort, MobilePay eller bankoverførsel.

Hos Global FinReg tilbyder vi også forskellige gyldighedsperioder og muligheden for automatisk fornyelse af din LEI-kode. Du får den billigste LEI-kode, hvis du vælger en femårig gyldighedsperiode.


Bestil en LEI-kode til selskab uden CVR-nummer:

Hvis du har brug for at bestille en LEI-kode til et selskab uden et CVR-nummer, skal du følge de samme trin som beskrevet herover. Dog skal du selv udfylde selskabets navn, adresse og registreringsdato samt uploade et dokument, der bekræfter selskabets navn og nuværende adresse.


Efter bestillingen:

Du vil modtage en bekræftelse på dit køb af LEI-koden, så snart vi har modtaget din ordre. Herefter tager det typisk 0-2 hverdage at udstede din LEI-kode. Oftest udstedes den samme dag. Du vil modtage en e-mail, så snart koden er klar til brug.

Sikkerheden er i højsædet hos Global FinReg, da LEI-koder er afgørende for at sikre transparens og stabilitet på de finansielle markeder. Bestil din LEI-kode hos os i dag og få styr på dine virksomhedsoplysninger. Du kan bestille en ny LEI-kode ved at klikke her.


Læs mere om oprettelse af en LEI-kode her: https://globalfinreg.com/product/bestille-LEI



Opret din LEI-kode på rekordtid hos Global FinReg med Ekspres LEI-service


Har du brug for at bestille en LEI-kode hurtigt og effektivt? Global FinReg tilbyder Ekspres LEI-service, der sikrer en lynhurtig oprettelse af din LEI-kode, så du kan få din LEI-kode på rekordtid. Hvad enten du har brug for en LEI-kode til et selskab med eller uden CVR-nummer, er vores Ekspres LEI-service den ideelle løsning. Vi gør det nemt og problemfrit for dig at opfylde de lovmæssige krav.


"Har du brug for at bestille en LEI-kode hurtigt og effektivt? Global FinReg tilbyder Ekspres LEI-service, der sikrer en lynhurtig oprettelse af din LEI-kode"

Læs mere om vores Ekspres LEI Service her: https://globalfinreg.com/product/ekspres-lei-service


Vi tager os af alt det praktiske vedr. oprettelse og indhentning af dokumenter. Vores system henter dine virksomhedsoplysninger direkte fra CVR-registret, hvilket gør processen hurtig og fejlfri.

Efter din bestilling vil du modtage en bekræftelse, og din LEI-kode vil blive udstedt inden for kort tid. Vi informerer dig via e-mail, så snart din LEI-kode er klar til brug.





Alt du skal vide om udløb og fornyelse af LEI-kode


En LEI-kode er vigtig for enhver organisation, der foretager finansielle transaktioner. Men hvad sker der, hvis din LEI-kode udløber, og du ikke fornyer den?

Det er dit ansvar som virksomhed at sikre, at din LEI-kode er gyldig og opdateret. Hvis din LEI-kode udløber, kan det potentielt medføre alvorlige konsekvenser, herunder afbrydelse af dine finansielle transaktioner og bøder for manglende overholdelse af lovgivningen.

Det er derfor vigtigt, at du fornyer din LEI-kode, inden den udløber. Det gør du ved at kontakte din LEI-udbyder og sige, at du ønsker at forny din kode. Hos Global FinReg tilbyder vi at forny din LEI-kode automatisk og for flere år af gangen. Flertallet af vores kunder vælger længere gyldighedsperioder på 3 og 5 år. Så behøver de ikke selv at huske på at kontakte os hvert år.


"En LEI-kode er vigtig for enhver organisation, der deltager i finansielle transaktioner. Men hvad sker der, hvis din LEI-kode udløber, og du ikke fornyer den?"


Du kan læse mere om udløb og fornyelse af din LEI-kode her: https://globalfinreg.com/product/udlob-og-fornyelse-af-lei-kode



Håndtér flere LEI-koder nemt og effektivt med vores Bulk LEI Service


Opdatering, fornyelse og oprettelse af LEI-koder kan være en tidskrævende proces, især hvis du har flere. Med vores Bulk LEI Service kan du håndtere dine LEI-koder på én gang og spare både tid og besvær.

Vores Bulk LEI Service giver dig mulighed for at bestille, forny og flytte LEI-koder i større mængder. Uanset om du har behov for at forny flere LEI-koder samtidig eller oprette nye LEI-koder til dine selskaber, så kan vi hjælpe dig med at strømline processen.

Der er mange fordele ved at benytte vores Bulk LEI Service. Du har oversigt over dine LEI-koder, du får en nem og hurtig bestillingsproces, og du har en fast kontaktperson til at hjælpe dig. Du kan også opnå konkurrencedygtige priser og modtage en samlet faktura, der gør det nemt at administrere dine LEI-koder.

Uanset om du er en formueforvalter, investerings- eller kapitalforening, revisionshus eller advokatvirksomhed, kan vores Bulk LEI Service effektivisere din LEI-håndtering. Men det er ikke kun forbeholdt disse typer af virksomheder. Alle vores kunder med mere end fem LEI-koder kan drage fordel af vores Bulk LEI Service og få strømlinet deres håndtering af LEI-koder.


"Vores Bulk LEI Service giver dig mulighed for at bestille, forny og flytte LEI-koder i større mængder."


Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vores Bulk LEI Service kan hjælpe dig med at håndtere dine LEI-koder på en enkel og effektiv måde. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål og være med til at sikre, at dine LEI-koder bliver håndteret på bedste vis.


Du kan læse mere on vores LEI Bulk Service her: https://globalfinreg.com/product/bestil-og-forny-lei-koder-i-bulk



Billigst er ikke bedst - gå ikke på kompromis med kvalitet og service


Når det kommer til valg af serviceydelser, kan det være fristende at gå efter den billigste mulighed. Men når det gælder en LEI-registrering, så bør man vælge en udbyder, der tager hånd om hele processen.

Vi forstår, at prisen er vigtig. Men det er også vigtigt at vælge en pålidelig udbyder, der kan levere den nødvendige ekspertise og kundeservice. Hos Global FinReg får du både konkurrencedygtige priser og en pålidelig service, der sikrer, at din LEI-registrering er i gode hænder.

Vores team består af eksperter, som er specialiseret i registrering af LEI-koder. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at navigere gennem processen. Vi sørger for, at dine oplysninger er korrekte og opdaterede, og vi gør det nemt for dig at registrere og vedligeholde din LEI-kode. Det betyder, at du sparer tid og besvær.

Når det drejer sig om registrering af en LEI-kode, så husk på, at billigst ikke er bedst. Vælg Global FinReg for en prisbevidst og pålidelig LEI-service, der prioriterer kvalitet, service og sikkerhed.


Kontakt os i dag for at komme i gang med din LEI-registrering.


"Når det drejer sig om registrering af en LEI-kode, så husk på, at billigst ikke er bedst. Vælg Global FinReg for en prisbevidst og pålidelig LEI-service, der prioriterer kvalitet, service og sikkerhed."

Læs vores artikel, ‘Den billigste LEI-kode er ikke den bedste - og her er forklaringen.’



Undgå faldgruber - sådan undgår du dårlige LEI-udbydere


Når det kommer til registrering af LEI-koder, er det vigtigt at være opmærksom på uærlige udbydere. Hos Global FinReg vil vi gerne hjælpe dig med at undgå faldgruberne.

I vores artikel "Uhæderlige og uærlige LEI-udbydere" giver vi dig værdifulde tips og indsigt i, hvordan du kan identificere og undgå uærlige udbydere. Vi undersøger faldgruber og advarselssignaler, der kan indikere en potentielt uærlig udbyder, så du kan træffe informerede beslutninger og beskytte din virksomhed.

Vi er dedikerede til at levere en pålidelig og professionel LEI-service til vores kunder. Vi sikrer, at din LEI-registrering er i overensstemmelse med alle gældende regler og bestemmelser, og at dine virksomhedsoplysninger er beskyttet.



Det er nemt og hurtigt at forny din LEI-kode


Vi tilbyder effektiv fornyelse af din LEI-kode. Vi sørger for, at din LEI-kode er opdateret og gyldig, så du kan fokusere på din forretning.

Med vores brugervenlige platform kan du nemt og hurtigt forny din LEI-kode, så du undgår unødvendige afbrydelser. Som kunde hos Global FinReg undgår du derfor ubehagelige overraskelser og unødvendige afbrydelser, da vi tilbyder automatisk fornyelse og flerårige gyldighedsperioder af din LEI-kode.

Læs mere om fornyelse af LEI-koder her.



Det er gratis at flytte din LEI-kode til Global FinReg


Et stigende antal virksomheder vælger at flytte deres LEI-koder til en pålidelig og effektiv udbyder, fordi de tidligere har haft dårlige oplevelser iht. kvalitet og service. De har måske endda oplevet afbrydelser i deres finansielle transaktioner, fordi deres LEI-kode ikke er gyldig.

Vi tilbyder en nem, hurtig og sikker proces for flytning af din LEI-kode. Vores eksperter sidder klar til at håndtere hele flytteprocessen for dig, så du ikke skal gøre det selv.

Du kan benytte vores brugervenlige platform til at administrere og opdatere din LEI-kode, og vide dig sikker på, at du overholder de nyeste lovkrav. Vi vedligeholder dine informationer løbende, så du kan fokusere på din kerneforretning. Vi tilbyder også automatisk fornyelse af din LEI-kode, så du sparer tid og besvær.


"Vi tilbyder en nem, hurtig og sikker proces for flytning af din LEI-kode."


Læs mere om flytning af din LEI-kode her.



Insights

Kundeservice

Vi er her for at hjælpe dig!