Be om mer fra din LEI-leverandør

Vi har hatt mange samtaler med banker, hedgefond og kapitalforvaltere. De har alle opplevd frustrasjoner med sin LOU på grunn av dårlig kommunikasjon og ditto kundeservice. Du har rett til å kreve mer fra din LEI-leverandør.

I Global FinReg har vi hatt mange samtaler med hedgefond, banker og kapitalforvaltere. Felles for dem er at de mistet LOUen sin da GMEI forlot LEI-området – og at de opp gjennom årene har opplevd store frustrasjoner med GMEI på grunn av dårlig kommunikasjon og ikke-eksisterende kundeservice.

Som en konsekvens har de blitt vant til å ha ekstremt lave forventninger til sin LEI-administrator. Etter vår mening er det slett ikke slik det skal være.



Hva en god LEI-leverandør bør tilby deg

En god LEI-leverandør bør spare deg for tid og problemer ved å tilby følgende:

  • EN PLATTFORM som samler alle LEI-kodene dine på tvers av geografier og jurisdiksjoner – Kan LEI-leverandøren din håndtere alle jurisdiksjoner?

  • GOD KUNDESERVICE - Kan du komme i kontakt med din LEI-leverandør pr ringe og få den hjelpen du trenger?

  • SIKKER OG INTUITIV HJEMMESIDE – Er informasjonen din trygg? Har din LEI-leverandør bestått de riktige sikkerhetskontrollene?

  • RIKTIG DATAKVALITET – Er fondet ditt satt opp riktig? Har leverandøren din lagt inn fondsforvaltningsenheten, master-feeder-strukturen og paraplystrukturen din?

  • KONSOLIDERT OVERVÅKINGSLISTER - Tilbyr leverandøren en enkel måte å få oversikt over alle dine LEI-koder, uavhengig av hvor de er registrert?

  • MELDINGSSYSTEMER - Finnes det måter å varsle alle som trenger å bli informert om LEI-ene (f.eks. fondsforvalter, regnskapsavdeling og AIFMD-rapporteringssystem).

  • RASK SERVICE – Kan din LEI-leverandør få LEI-kodene dine flyttet eller behandlet raskt? Har de riktig infrastruktur for å holde tritt med virksomheten din?


Compliance bør hjelpe din bedrift

En god LEI-leverandør fortsetter å investere i sin tekniske infrastruktur slik at den kan levere alle disse tingene – i tillegg til å møte spesifikke forespørsler og forespørsler. Så fortsett å spørre og kreve mer fra LEI-leverandøren din. Tross alt er overholdelsesverktøy ment å hjelpe deg og din bedrift.


Kontakt oss her for å lære mer.

Insights

FAQ om LEI-kode når du investerer gjennom et selskap

Krever investering gjennom et holdingselskap en LEI-kode? Trenger enkeltpersonforetak en LEI-kode? Kan du investere gjennom et selskap? Vi har samlet de oftest stilte spørsmålene om investeringer gjennom et holdingselskap i denne artikkelen.

Kundeservice

Vi er her for å hjelpe deg!