Søk etter LEI-koder og få bedriftsoppdateringer

Global FinReg har lansert en søkeside hvor du kan søke etter hvilket som helst selskap i verden som har en LEI-kode. Resultatet av søket gjenspeiler alltid den siste informasjonen om den enkelte bedrift. I tillegg kan du registrere deg for oppdateringer og få direkte varsling dersom bedriftens informasjon skulle endres.

Global FinReg har lansert en søkeside hvor du kan søke etter hvilket som helst selskap i verden som har en LEI-kode. Resultatet av søket gjenspeiler alltid den siste informasjonen om den enkelte bedrift. I tillegg kan du registrere deg for oppdateringer og få direkte varsling dersom bedriftens informasjon skulle endres.


Du kan også bruke søkefunksjonen for å finne din egen LEI-kode. Hvis den har utløpt, eller hvis den er nær utløpsdato, kan du starte en fornyelse av LEI-koden din fra søkesiden.



Du kan lese om hvorfor det er viktig å ha en gyldig LEI-kode her.



Hva er en LEI-kode?

LEI står for Legal Entity Identifier og fungerer som en global forretnings-ID som unikt identifiserer juridiske enheter. Det er obligatorisk for alle selskaper som utfører finansielle transaksjoner å ha en LEI-kode. Du kan lese mer om LEI-koder her.


Med søkefunksjonen vår kan du enkelt og raskt finne LEI-koden for ethvert selskap, uansett hvor det befinner seg i verden.



Søk etter LEI-koder globalt

Vår søkeside er laget med fokus på brukervennlighet og effektivitet. Bare skriv inn firmanavn, LEI-kode eller forretnings-ID og velg ønsket firma fra søkeresultatene. Du kan da se informasjon som selskapets juridiske navn og adresse, registreringssted, jurisdiksjon, forretningsform og registrerings- og utløpsdatoen for selskapets LEI-kode.



Forny LEI-koden din med noen få klikk

Er LEI-koden din i ferd med å utløpe? Vi vil gjerne bidra til å gjøre det så enkelt som mulig for deg å fornye LEI-koden din. Dette gjelder også, selv om det kan være registrert hos en annen tilbyder. Du kan derfor starte en fornyelse via vår søkeside. Vi guider deg gjennom prosessen og bidrar til å sikre at din LEI-kode er gyldig og at du dermed overholder gjeldende lovgivning.



Kontakt oss her hvis du trenger hjelp til å registrere en LEI-kode, fornye LEI-koden eller flytte LEI-koden.



Registrer deg for bedriftsoppdateringer

Hvis du ønsker å følge med på endringer i et spesifikt selskap, registrer deg for våre selskapsoppdateringer. Du får da automatisk beskjed når det skjer endringer i LEI-koden eller bedriftens informasjon. Dette kan for eksempel være endringer i eierskap eller kontaktinformasjon.


Det kan også være at du bare vil holde et godt øye med din egen LEI-kode eller bedrift? I så fall er det lurt å registrere seg for våre oppdateringer. Dette gjør du ved å klikke her og søke opp ditt eget firma.



Dra nytte av vår forretningsinnsikt

Hvis du vil fordype deg videre i LEI-universet, kan du få tilgang til våre Insights-artikler her.


Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev. Vi deler vårt perspektiv på alt fra de grunnleggende konseptene til det som skjer i henhold til global utvikling og lovverk.


Global FinReg har eksistert siden 2017, og vi mener selv at vi har viktig og nyttig innsikt. Vårt mål er å hjelpe folk å forstå hvordan LEI-koder påvirker deres virksomhet og våre felles interesser.


Du kan besøke søkesiden vår her og melde deg på vårt nyhetsbrev.

Insights

Kundeservice

Vi er her for å hjelpe deg!