Er LEI et vendepunkt for AML?

Global Finregs CEO er på The Laundry-podcasten

Oversikt

    David Silverman, administrerende direktør i Global Finreg, dukket nylig opp på "The Laundry"-podcasten. Lytt til det og hør ham forklare hvordan Legal Entity Identifier (LEI)-systemet kan hjelpe med Know Your Client (KYC), Anti-Money Laundering (AML), M&A og til og med risikovurdering. Han snakker også om vLEI’er og hvordan de kommer til å være en game changer for blockchain-integrasjon og kryptoaktiva.

    Da David gjorde sitt intervju på «The Laundry», ble han minnet på hvordan det var å leve gjennom finanskrisen i New York i 2008. Det var mildt sagt en turbulent tid. Behovet for en Global Business Identifier (aka LEI) ble påtrengende i kjølvannet av krisen og sammenbruddet til Lehman Brothers. En LEI sikrer at du vet nøyaktig hvem du har å gjøre med, hvem som eier hvem og hvem som er det direkte og ultimate morselskapet. Det er den beste måten å identifisere selskapers globale forbindelser og å "følge pengene" over landegrensene.

    Du kan lytte til podcasten ved å klikke på en av lenkene nedenfor:

    Spotify Link

    You Tube Link

    Apple Podcast





    Legal Entity Identifiers (LEI) gir åpenheten innenfor enhetsstrukturer som manglet i 2008. Hos Global FinReg ønsker vi å hjelpe med å finne ut hvordan vi kan bruke dette systemet til å beskytte vår industri og utvide forretningsmuligheter.

    Insights

    Vi ønsker å være den beste LEI-leverandøren

    LEI-koder har blitt en integrert del av finansverdenen, og service og kvalitet er avgjørende når folk velger en LEI-leverandør. Vårt mål er å tilby en eksepsjonell service og prissetting som gjør oss til det naturlige valget for alle som trenger en LEI-kode.

    Kundeservice

    Vi er her for å hjelpe deg!