'The Laundry' podcast: Er LEI en gamechanger for AML?

Vores CEO er med i The Laundry podcast

David Silverman, CEO for Global Finreg, deltog for nyligt i "The Laundry"-podcasten. Lyt til interviewet og hør ham forklare, hvordan Legal Entity Identifier (LEI) systemet kan hjælpe med Know Your Client (KYC), Anti-Money Laundering (AML), M&A, og sågar risikovurdering. Han fortæller også om vLEI'er, og hvordan de bliver en game changer for blockchain-integration og kryptoaktiver.

Da David blev interviewet til ’The Laundry’, blev han mindet om, hvordan det var at leve gennem finanskrisen i New York i 2008. Det var mildest talt en turbulent tid. Det blev tydeligt, at der var et stort behov for en global virksomhedsidentifikator (alias LEI) i kølvandet på krisen og Lehman Brothers' sammenbrud. En LEI sikrer, at du ved præcis, hvem du handler med, hvem der ejer hvem, og hvem der er det direkte og endelige moderselskab. Det er den bedste måde at identificere virksomheders globale forbindelser på, og at ’følge pengene’ på tværs af landegrænser.

Du kan lytte til podcasten på Youtube her, eller ved at klikke på et af de nedenstående links:
Spotify Link

YouTube Link

Apple Podcast

Legal Entity Identifiers (LEI) sikrer den transparens indenfor juridiske enhedsstrukturer, som manglede i 2008. Hos Global FinReg vil vi hjælpe til med at finde ud af, hvordan man bruger dette system til at beskytte vores industri og udvide forretningsmulighederne.

Kundeservice

Vi er her for at hjælpe dig!