Få gratis data-gjennomgang av din LEI-kode

Det er avgjørende at din LEI-kode er gyldig og oppdatert. La oss gå gjennom din bedriftsdata og sikre at de er i samsvar med gjeldende lov.

Viktigheten av høy datakvalitet i LEI-koder


Globalisering og digitalisering har økt samarbeidet og handelen på finansmarkedene. Etableringen av det globale LEI-kodesystemet etter finanskrisen i 2008 og introduksjonen av LEI-koden (Legal Entity Identifier) spiller en nøkkelrolle i dette.


En LEI-kode kan unikt identifisere enhver global juridisk enhet som gjennomfører finansielle transaksjoner. Den hjelper bedrifter med å vurdere og redusere risikoen sin samt optimalisere driften.


Myndighetene kan også bruke LEI-koder for å overvåke finansmarkedene. Bruken av LEI-koder er blitt standard praksis og en integrert del av finansverdenen.




Høy datakvalitet for LEI-koder hos Global FinReg


Vi sikrer at dine LEI-koder alltid inneholder korrekte opplysninger ved å samle inn og validere bedriftsdata på to nivåer:

  • Nivå 1 i henhold til den juridiske enheten
  • Nivå 2 i henhold til eierskap og struktur

Våre data blir innhentet via API-er som er tilknyttet relevante erhvervsregistre i lande som Danmark, Sverige, Norge, Storbritannien, Estland, Letland, Cypern, Indien, og Australien.


Disse data blir sendt til GLEIF (Global Legal Entity Identifier Foundation), som har en søkbar database for alle LEI-koder i verden. I tillegg oppdaterer vi kontinuerlig bedriftsdataene dine hvis det forekommer endringer, mens andre tilbydere kun oppdaterer data i forbindelse med den årlige fornyelsen av LEI-koden.


Vi håndterer LEI-koder for alle typer investeringsforvaltningsselskaper, inkludert Investeringsforeninger (UCITS) og Alternative Investeringsforeninger (AIF). Vi samarbeider også med noen av verdens største investeringsforvaltningsselskaper og sikrer at deres "fondstrukturer" er riktig satt opp og koblet i GLEIF, slik at de ikke opplever avbrudd eller sanksjoner.




Førsteklasses kundeservice


Når du er kunde hos oss, trenger du ikke bekymre deg for dine LEI-koder. Vi sørger for kontinuerlig oppdatering av dine bedriftsdata, slik at du ikke opplever avbrudd i dine finansielle transaksjoner. Du kan også stole trygt på at du til enhver tid følger gjeldende lover og regler.


Ring eller skriv til oss og hør hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift. Vi tilbyr gratis gjennomgang av dine bedriftsdata, overføring av din LEI-kode til vår plattform, førsteklasses kundeservice og konkurransedyktige priser for fornyelse av LEI-koder.


Vi anbefaler også å inkludere din LEI-kode på din nettside og lenke til dine opplysninger hos oss, slik at alle kan se at du har en gyldig LEI-kode. Du kan finne lenken og bildet av din LEI-kode [her](https://globalfinreg.com/nn/lookup).

Insights

Kundeservice

Vi er her for å hjelpe deg!