Hva er en god LEI-tilbyder?

Vi mener at vår rolle som LEI-tilbyder er å gjøre livet lettere for deg. Som et minimum ønsker vi å spare deg tid og bekymringer, men vi kan tilby mye mer enn det. Les mer i denne artikkelen.

Det er ikke nok at en LEI-kode tilbyder kan opprette og fornye en LEI-kode. Det kan alle gjøre. Vi mener at en god LEI-tilbyder skal være en pålitelig del av ditt team og gjøre en positiv forskjell. Du kan lese mer om dette i denne artikkelen.



Vi er en del av ditt team

Som bedriftseier har du mange baller i luften hele tiden. Du jobber ikke bare fra 9 til 16 - du jobber om kvelden, i helgene og i feriene. Dette er en virkelighet vi kjenner godt til, fordi vi også er bedriftseiere i Global FinReg.

For oss er den viktigste forutsetningen for suksess å ha det rette teamet: dyktige og dedikerte medarbeidere som utmerker seg innenfor sine områder, arbeider selvstendig og gir beskjed hvis de har spørsmål.

Som LEI-kodetilbyder ønsker vi å være en del av ditt team. Du kan trygt overlater dine LEI-koder til oss og vite at vi sørger for at 1) din LEI-kode alltid er gyldig, og 2) du overholder alle gjeldende lover og regler. I tillegg sørger vi for løpende oppdatering av dine bedriftsdata, slik at du slipper å bruke tid på det selv. Som kunde hos oss sparer du derfor både tid og bryderi. Etter vår mening er dette hva et godt team skal kunne tilby.



God kundeservice innebærer direkte kontakt

Det kan oppstå situasjoner der du trenger å snakke med oss. Du kan ringe oss og få hjelp med det samme. Det høres banalt ut, men vi vet fra våre kunder at dette langt fra er tilfellet hos andre LEI-tilbydere. Det er rett og slett ikke mulig å komme gjennom til dem på telefon.

En av våre kunder opplevde til og med å få en automatisk telefonsvarer som sa at nummeret ikke eksisterte. Dette er tydeligvis ikke en betryggende beskjed å få, og LEI-kodeeieren valgte deretter å flytte sin LEI-kode til oss.




Forskjellige kundebehov

Vi arbeider med både store og små bedrifter. Vi tilbyr den samme gode kundeservicen, uansett om du har én eller flere hundre LEI-koder hos oss. Som internasjonal bedrift med LEI-koder i ulike geografiske områder kan det være en stor fordel å samle alle dine LEI-koder hos samme LEI-tilbyder på tvers av geografiske områder og jurisdiksjoner. Det kan være utfordrende å holde oversikt over når en LEI-kode må fornyes hvis du for eksempel har åtte ulike tilbydere over hele verden.

De fleste bedrifter vet at datakvalitet er svært viktig. De vet bare ikke nødvendigvis at deres LEI-tilbyder ikke er kvalifisert til å opprette en fondsstruktur på riktig måte. Har tilbyderen for eksempel registrert din fonds forvaltningsenhet, din master-feeder-struktur og din paraply-struktur? Hvis ikke kan det hende at du uforvarende bryter loven.

Som en stor internasjonal bedrift er det også en god idé å velge en LEI-tilbyder som er åpen for spesifikke ønsker og forespørsler fra sine kunder. Mangler du en eller annen funksjon på LEI-plattformen som ville gjøre livet lettere for de ansatte? Vi har mange partnere som ber oss om å gjøre små endringer, og fordi vi kontinuerlig investerer i vår tekniske infrastruktur, kan vi som regel imøtekomme deres ønsker.


Les mer om hva en god LEI-kodetilbyder bør tilby sine kunder her.



Vi passer på deg og dine LEI-koder

Uansett om du har én enkelt LEI-kode eller administrerer flere hundre LEI-koder, er vår plattform skreddersydd for å forbedre din kundeopplevelse på en enkel, rask og pålitelig måte. Dette skyldes at vi har automatisert våre prosedyrer og dermed effektivisert vår tidsbruk. Dette gir oss muligheten til å være til stede og håndtere individuelle saker som krever innsats. Vi kaller det et sunt og velbalansert kundeforhold.


Kontakt oss her for å registrere, fornye eller flytte ditt LEI-nummer.

Insights

Vi ønsker å være den beste LEI-leverandøren

LEI-koder har blitt en integrert del av finansverdenen, og service og kvalitet er avgjørende når folk velger en LEI-leverandør. Vårt mål er å tilby en eksepsjonell service og prissetting som gjør oss til det naturlige valget for alle som trenger en LEI-kode.

Hva er en god LEI-tilbyder?

Vi mener at vår rolle som LEI-tilbyder er å gjøre livet lettere for deg. Som et minimum ønsker vi å spare deg tid og bekymringer, men vi kan tilby mye mer enn det. Les mer i denne artikkelen.

Kundeservice

Vi er her for å hjelpe deg!